Gaat u verhuizen? Vergeet uw lettertapes niet. - Lettertapes.nl

Gemiddeld verhuizen mensen 7 keer in hun leven. Dit komt neer op 1 keer in de 10 jaar. Een dag waar iedereen tegenop ziet. Hoe goed u er ook op voorbereid bent, het valt altijd tegen. Op de dag zelf komt u erachter dat u toch niet alles heeft geregeld. De meeste bereiden zich al maanden van tevoren voor en komen erachter hoeveel ‘troep’ ze in huis hebben. De zolder staat vol, de kinderen hebben meer speelgoed dan u had verwacht en u komt kastjes tegen die u alleen gebruikt voor opslag.

Als de dag eenmaal is gekomen en alles in de verhuisdozen zit wat u wilt meenemen, dan komt het uitpakken. Vaak gaan dichten dozen naar de zolder en ziet u die nooit meer terug. Wat u nodig heeft kunt u niet meer vinden en ligt ergens op de grote hoop.

Een herkenbare situatie? Dan is het tijd voor verandering. Met de handige Dymo lettertapes of Brother lettertapes kunt u ervoor zorgen dat uw verhuizing soepel verloopt. Wij geven u een aantal handige tips.

  1. Zorg voor verschillende categorieën.

Dit heeft wat uitleg nodig… Als u begint, begin met hetgeen wat u al jaren niet heeft gezien. Stel uzelf de vraag; heb ik dit echt nodig? Heeft u dit niet nodig of gebruikt u het niet meer? Verkoop de producten dan op marktplaats of breng het naar de dichtstbijzijnde kringloopwinkel. Vele zullen u dankbaar zijn voor uw ongebruikte artikelen.

Als deze stap is gezet is waarschijnlijk 30% van uw huisvoorraad weg. U zult zich verbazen hoeveel spullen u niet meer gebruikt. Het zorgt er ook voor dat uw nieuwe huis er een stuk opgeruimder en netter uitziet.

Nu alleen de spullen over zijn die u echt gebruikt, kunt u hier categorieën van maken. Denk hierbij aan:

  • Keuken
  • Kamer
  • Badkamer
  • Kleding
  • Kinderkamer 1
  • Kinderkamer 2
  • Etc

Nu kunt u de dozen markeren met de handige lettertapes van lettertapes.nl. U kunt hiervoor kiezen voor de gekleurde lettertapes. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de keuken een rode lettertape met zwarte bedrukking gebruiken en voor de kinderkamer een gele lettertape met zwarte bedrukking.

Lettertapes verhuizen

De kleuren zullen opvallen op de verhuisdozen en eenmaal aangekomen bij uw nieuwe huis, kunt u de dozen direct in de juiste kamer zetten.

  1. Markeer de artikelen voor binnen en buiten

De plastic lettertapes zorgen ervoor dat u zowel binnen als buiten uw producten kunt markeren. De lettertapes zijn Uv-bestendig en weersbestendig.

Het is mogelijk dat u bijvoorbeeld een camerasysteem heeft met 3 camera’s. U heeft een camera achter in de tuin, één voor op uw oprit en een camera voor in de voortuin. Met de lettertapes kunt u de camera’s makkelijk uit elkaar houden.

Dit is natuurlijk een voorbeeld, maar dit kan met alles. Dit kan met stoelen voor in de woonkamer of keuken of zelfs de potjes en de pannetjes. De Brother Lettertapes kunnen ervoor zorgen dat u alles gemakkelijk uit elkaar houdt.

  1. Codeer uw kruiden

Nu u toch bezig bent, kunt u het direct goed aanpakken voor het nieuwe huis. Vaak is er 1 iemand in het huishouden die het eten klaarmaakt en 1 iemand die er geen verstand van heeft (zoals ik). Nu wilt u dat uw partner een keer kookt en verschillende kruiden gebruikt. Maar wat is precies wat? Zo heb ik een keer een uur lang naar geelwortel (kurkuma) gezocht en het niet kunnen vinden. Als er op het kruidenpotje een handige lettertape had gezeten was dit nooit gebeurt.

Maak het daarom voor u en uw partner makkelijk en zorg dat alles gecodeerd is in huis.

Bent u overtuigd? Dan kunt u nu de lettertapes online bestellen. Wij wensen u veel sterkte met de verhuizing.

Note: De lettertapes kunnen niet gebruikt worden om uw partner de mond af te plakken.

Laat een reactie achter

Alle berichten worden gecontroleerd voor ze worden gepubliceerd