De top 5 lettertapes

Lettertapes zijn enorm populair. Zo worden lettertapes ingezet voor het markeren van artikelen op het kantoor, tot artikelen in de keuken. Maar wat zijn de bekendste lettertapes en wanneer gebruikt u welke lettertapes? In dit blogartikel gaan we hier dieper op in en zullen we een top 5 maken van de bestverkochte lettertapes bij lettertapes.nl.

Wat zijn lettertapes?

Een lettertape is een klein stukje tape waarmee u iet markeert. Dit kan een product uit uw keuken zijn, bijvoorbeeld een zout- of peperpotje. U zorgt ervoor dat u de kruiden in uw keuken niet door elkaar haalt.

Lettertapes worden ook vaak zakelijk gebruikt. U kunt hier gemakkelijk uw kantoorkartikelen mee markeren. De verschillende kleuren tapes zorgen ervoor dat u al uw producten goed kunt onderscheiden.  De lettertapes kunt u gebruiken bij of voor;

 • Dossiers en mappen
 • Streepjescode
 • Middelenbeheer
 • Beheer van voedsel
 • Opbergen van voorraad
 • Organisatie van de thuisomgeving
 • Coderen en etiketteren

De tape zit in een kleine cassette. De cassette plaatst u in uw printer. De Dymo lettertapes passen bijna allemaal in de Dymo LetraTag of de Dymo Labelmanager. De Brother lettertapes passen bijna in elke Brother Lettering systeem P-touch. Heeft u een Dymo printer of Brother printer voor de lettertapes, dan kunt u door middel van onze handige filter al uw lettertapes zien die u kunt bestellen.

Er zijn verschillende lettertapes. De kleur van de tape kan anders zijn, de breedte van de tape, maar ook de kleur van de bedrukking. Maar wat zijn nou de bekendste lettertapes en welke worden het meest gebruikt? Wij hebben voor u een top 5 lettertapes gemaakt.

 1. Dymo D1 45010

Op nummer 4 staat een Dymo lettertape. De Dymo D1 45010 heeft een breedte van 12 mm en een lengte van 7 meter. Deze tape staat ook wel bekend als de Dymo S0720500. Het voordeel van deze tape is dat het een zwarte bedrukking heeft en de tape transparant is. De transparante tape is geschikt voor vooral glazen potjes of doorzichtige voorwerken. U ziet de tape niet op het voorwerp, maar de bedrukking wel. De tape is niet geschikt voor donkere voorwerken. U zult op donkere voorwerpen de bedrukking niet goed zien.

De Dymo D1 45010 is al te bestellen vanaf €2,44 per stuk. Deze lettertape mag niet ontbreken in uw collectie.

 1. Dymo LetraTag 91202

Op nummer vier staat de Dymo LetraTag 91202. Deze lettertape heeft een breedte van 12 mm en een lengte van 4 meter. De tape is geel en heeft een zwarte bedrukking. Met deze tape zullen uw producten goed opvallen. U kunt de tape al bestellen vanaf 1,86 per stuk. Deze tape kunt u gebruiken voor dossiers en mappen, als middelenbeheer of het beheer van voedsel. U kunt de gevaarlijke producten kenmerken met de gele tape. Zo weet u dat u moet oppassen als de uw product geel gemarkeerd is. Als u uw beheer van voedsel organiseert door middel van lettertapes, kunt bijvoorbeeld de scherpe producten geel markeren. Deze lettertape is voor meerdere mogelijkheden inzetbaar. De Dymo 91202 past in de Dymo LetraTag printers.

Dymo 91202

 1. Brother TZE-131

De Brother TZE-131 verdient een plek in de top 5. Van de Brother lettertapes is dit de nummer twee van de bestverkochte Brother lettertapes. De tape heeft een breedte van 12 mm en een lengte van 8 meter. De transparante tape heeft een zwarte bedrukking en is ideaal voor glazen potjes of doorzichtige items. Deze tape is al te bestellen vanaf 2,06. De Brother TZE-131 past in bijna alle P-touch printers. Deze transparante tapes zijn moeilijk leesbaar op donkere producten. Plakt u daarom de transparante tape op witte producten of doorzichtige producten.

Deze tape wordt gebruikt bij de organisatie van de thuisomgeving of als middelenbeheer.

 1. Dymo LetraTag 91200

De Dymo LetraTag 91200 is ook wel bekend als de Dymo S0721510. Dit is de enige papieren tape en is daarom razendpopulair. De tape is scheurbaar en niet van plastic. De tape wordt vaak gebruikt voor producten in de keuken. Deze tape is van wit papier en heeft een zwarte bedrukking. De breedte is 12 mm en de tape is verkrijgbaar vanaf 1,86 per cassette.

De Dymo LetraTag 91200 kunt u niet buiten gebruiken en is niet weersbestendig. De Dymo 91200 hoort krijgt een welverdiende tweede plek in de top 5. Van de Dymo lettertapes staat deze tape op nummer 1. De cassette past in alle Dymo LetraTag printers.

 1. Brother TZE-231

De welverdiende nummer 1 en de absolute bestseller is de Brother TZE-231. Deze lettertape is de bekendste en bestverkochte van allemaal. De Brother TZE-231 is al te bestellen vanaf 1,86. Deze tape heeft een breedte van 12 mm en een lengte van 8 meter. De tape is wit en heeft een zwarte bedrukking.

De Brother TZE-231 is voor alles inzetbaar. De tape kan gebruikt worden voor het beheer van voedsel, voor een streepjescode, als middelenbeheer of voor het beheer van de artikelen in uw kantoor. De tape past in elke Brother P-touch printer.

Bestel uw lettertapes online

Op onze website plaatst u uw order binnen twee minuten. U betaalt op een veilige omgeving en als u uw bestelling voor 17.00 uur plaatst, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd. Bij Lettertapes.nl vindt u een ruim assortiment met verschillende Brother Lettertapes en Dymo Lettertapes. Met de handige filter op onze website, heeft u uw lettertapes binnen no-time bestelt en ontvangen.

Als u vragen heeft, staat ons team specialisten voor u klaar.

 

Laat een reactie achter

Alle berichten worden gecontroleerd voor ze worden gepubliceerd